tiistai 19. kesäkuuta 2012

Sorveira

Tätäpä pitääkin kokeilla! Kerrankin ehdin ajoissa mukaan ilmoittautumiseen, ja ehkäpä ehdin tehdäkin jotain. :) Päivitän listaa sitä mukaa, kun aloituksia tulee. Lisäksi KyJyni elävät blogissani Puikot koukussa.

1. Virkattu laukku Novitan Siiristä, aloitettu 22.6. lahjaksi
2. Revontuli-huivi Drops Delightista, aloitettu 24.6. ja lopetettu 7.12., lahjaksi, lankaa meni (punnitsen vielä..)
3. Grrlfriend Market Bag Novitan Puro Batikista, aloitettu 25.6. ja lopetettu 9.7. ihan itelle, lankaa meni 97 g
4. Kesän lapsi -palapeitto Novitan Nallesta, aloitettu 27.6. ihan itelle
5. Falling Water -huivi Dropsin Alpacasta, aloitettu 29.6. ja lopetettu 31.7. lahjaksi isoäidilleni, lankaa meni 50 g
6. Myrskylintu-huivi Dropsin Alpacasta, aloitettu 5.7. itselle tai lahjaksi, pitää vielä miettiä tuota väriä...
7. Wanida-sukat Schoppel wollen Zauberballista, aloitettu 5.7. ihan itselle
8. Tiuhtis-housut Schoppel wollen Reggae Ombresta, aloitettu 6.7. ja lopetettu 9.9. kuopukselle, lankaa meni 84 g
9. Virkattuja kukkia Novitan Tenneseestä, aloitettu 6.7. itselle hiuskoristeiksi
10. Just a Jamie Thing -huivi Regian Hand dye effect -langasta, aloitettu 10.7. itselle tai lahjaksi...
11. Räsymattosukat Novitan Seiskaveikasta, aloitettu 12.7. tänään 4,5-vuotiaalle esikoiselle
12. Huivi Novitan Silmusta, aloitettu 15.7. ja lopetettu 24.12.itselleni
13. Pimpelliese-huivi Crystal Palace Yarnsin Mini Mochista, aloitettu 16.7. ja lopetettu 12.9. itelle, lankaa meni 94 g
14. Kesän lapsi -palapeitto Novitan Temposta, aloitettu 17.7.
15. Setti sukkia Novitan Seiskaveikasta, aloitettu 23.7. kuopukselle
16. Kesäpipo Novitan Bambusta, aloitettu 31.7. kuopukselle
17. Lapaset Novitan Seiskaveikka Polkasta, aloitettu 1.8. ja lopetettu 24.9. ystävälleni, lankaa meni 56 g
18. Falling Water -huivi Katian Bombaysta, aloitettu 3.8. itselleni
19. Pitkät palmikkosukat Novitan Seiskaveikka Raidasta, aloitettu 5.8. siskolleni
20. Sukat Dropsin Fabelista, aloitettu 5.8. itselleni

Virkattu laukku etenee _tahmeasti_...
Huiveja on mukava neuloa, samoin ostoskassia.
Palapeitto on pohdinnassa, teenkö kaksi- vai useampivärisen..
Wanida-sukissa on mukava malli, tykkään!
Tiuhtikset on peruskivaa tarveneulontaa (:

9.7. Jeejee! Ensimmäinen KyJy on valmis! Ihquihana ostoskassi, ehta muovikassi kestoversiona XD Tehty nimittäin Puro Batikista, joka on 100% akryyliä. Mutta ihanan tuntuinen ja etenkin ihanan värinen! Näitä lisää, ehdottomasti :) Tämä tullee olemaan myös rantakassina, mahtuu juuri sopivasti pyyhe, uikkarit ja juomapullo.

31.7. Toinenkin KyJy valmistui, kaunis Falling Water -huivi, jonka aion antaa ainoalle elossaolevalle isoäidilleni lahjaksi. Työt ovat pikkuhiljaa edistyneet muutenkin, mutta kesätunnelmat ja lasten kanssa touhuaminen ovat pitäneet tahdin maltillisena. Tosin - leikkipuistossa voi melkein aina neuloa :) Aloitusten kanssa voi tulla vähän kiire, saapi nyt nähdä. Ehkä ei. Lähinnä vaikeuksia päättää, mitä oikeastaan tekisi... Ainakin ystävälle lähtevät lapaset aloitan huomenna, siskolle sukat ja itselle myös. Ehkä murun lapaset ja esikon tilaamat unisukat. Siinäpä se sitten olisikin :) Valmistumisen suhteen olen vielä ihan levollisella mielellä, kun en onneksi ole mitään superisoja urakoita aloittanut. Vaan vielähän sitä ehtii, hehheh. Kuvia sun muita päivitän tänne ja omaan blogiin varmaankin vasta elokuun puolenvälin jälkeen, kun esikoinen palaa päiväkotiin. (Eikä sitten sanaakaan siitä esseestä, joka pitää olla palautettu 31.8.)

3.8. Kaksi aloitusta puuttuu enää, kyllä mä siihen pystyn! :D Oli pakko aloittaa itselleni puuvillainen Falling Water, tosin levennettynä. Tuossa mallikerta toistuu 5 kertaa, kun alkuperäisessä on 3 toistoa. Suurin syy oli langan väri, joka huusi haluavansa vesihuiviksi. No, näette sitten kuvasta, kun saan sen tänne asti ;)

5.8. Kaikki aloitettu :) Eli jatketaan puikottelua!

27.8. Pientä päivityshöpinää.. Virkattu laukku ei etene, ei sitten millään. Siirsinkin sen dediksen jouluun :P Revontulihuivi etenee aina kun on tarpeeksi aikaa neuloa edes yksi kerros. Nyt mennään jo yli 80. kerroksella, joten ihan hyvin on edennyt. On vaan sen verran silmukoita, että aikaa menee.. Ostoskassi on jatkuvassa käytössä, olen ihan rakastunut siihen :D Palapeitto Nallesta etenee myös hitaasti, mutta pikkuhiljaa... Isoäiti piti Falling Water -huivistaan, toivottavasti myös pitää sitä, kun on välillä sellainen, että antaa pois kaiken... Myrskylintu odottaa, että ehdin etsiä riittävän määrän silmukkamerkkejä. Wanidat etenee aina, kun voin neuloa ilman pienintä apulaista, koska muuten meille tulee riitaa lankapallosta XD Tiuhtikset on suunnilleen puolivälissä, eiköhän ne kohta valmistu.. Virkkaukset on vähän jäissä, ei ny vaan jaksa. Just a Jamie Thing tökkii sen takia, kun menossa on ei-niin-kivanvärinen pätkä langasta. Onpahan syy sekin. Kyllä te tiedätte. Räsymattosukista toinen on päättelyä vaille valmis, toisen vois aloittaa, mutta puikot on menny piiloon.. :/ Silmu-huivia voi neuloa, kun ei aivot toimi, ihana ainaoikea ;) Pimpelliese on tän hetken suosikki, yli puolenvälin jo, kun opin reunakuviosysteemin ulkoa. Ihana tulee, uskokaa pois! (Voi muuten olla, että tein ton ekan räsymattosukan samalla puikolla, joka nyt on kiinni Pimpelliesessä... hmm...!) Toinenkin palapeitto on kesken, samoin kuopulaisen sukat. Niitä nyt kerkee.. tai tolla peitolla ois vähän kiirekin, kun vauva kasvaa... Toi kesäpipoprojekti vähän pissii, mutta katotaan nyt mitä siitä tulee. Ainakin setti pipoja. Yks ei riitä 50 grammaan. Lapasista on valmiina 1/2, puuvillainen Falling Water on sellainen "teen joutessani jos huvittaa ja tila sopii pitkille puikoille", palmikkosukat odottaa jotain inspiraatiota ja Fabel-sukat sitä, että olis aikaa keskittyä johonkin hauskaan kantapäähän ;) Siinä tämän päivän tilanne KyJyjen suhteen... ehkä joku joskus valmistuukin. Nyt on poikaset sairastelleet, jne. Elämä.

24.9. Jihuu 1/4 töistä valmiina :D Ja 3 kk aikaa... apuva! ;)

Ja tilanne 24.12.
7 työtä valmiina. Syynä ensinnäkin se, että akuutimmat jyräsivät syksyllä edelle ja toisekseen se, että osa projekteista ei todellakaan ottanut tuulta alleen, vaan hautasin ne. Osan lopullisesti, osa odottaa inspiraatiota. Ensi kerralla pitää miettiä tarkemmin, nyt aloitin vain aloitushetkellä kivalta tuntuvia neuleita.

Oman blogini KyJy-koonti löytyy täältä. Blogissa on myös kuvia töistä ja lisää selitystä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti