Näin päivität blogia

Raportointi tapahtuu tänä vuonna siten, että jokainen raportoi työlistansa sekä valmistuneet työt suoraan tähän blogiin. Olet saanut emoilta blogin käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Blogin päivitys tapahtuu näin:

1. Kun olet tullut blogiin (osoitteessa kyjy2012.blogspot.com) pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla oikeassa yläkulmassa 'Kirjaudu sisään'. Kirjaudu sisään emoilta saamillasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
2. Sisään kirjauduttuasi avautuu bloggerin hallintapaneeli. Klikkaa Kesäyöstä jouluyöhön, jolloin avautuu yleiskatsaus.
3. Klikkaa vasemmasta sivusta kohtaa Tekstit. Etsi listasta oma laatikkosi, "ruksaa" nimen edessä oleva pikku ruutu ja klikkaa Muokkaa. Tämän jälkeen pääset kirjoittamaan ja muokkaamaan laatikon (eli postauksen) sisältöä. Kun olet valmis, klikkaa Päivitä. 


Näillä ohjeilla pitäisi onnistua =)  Jos on ongelmia tai epäselvää, ota yhteyttä Nelli-emoon tai Krista-emoon joko s-postitse (kyjy2012@gmail.com) tai Neulomon yksityisviestillä. Nelli on Neulomossa elmihelmi ja Krista on Krista =)

1 kommentti:

  1. Päivitysohjeet ovat selkeät ja hyvät, mutta tuleeko valmiista töistä tehdä myös uusi kuvallinen blogiteksti, joka näkyy "etusivulla"? Näin ainakin osa on tehnyt.

    VastaaPoista