Säännöt

1. Aloita 20 uutta käsityötä aikavälillä 22.6.-6.8.2012 (aloitukseksi siis riittää, että luot silmukat )
2. Töiden tulee olla valmiina viimeistään 24.12.2012
3. Jokaiseen työhön tulee käyttää lankaa vähintään 50g TAI 250m. Huomaa, että jos teet esim. tiskirättejä tai patalappuja, 3 tiskirättiä/patalappua = yksi työ. Sukat, lapaset ymv. tehdään aina pareittain eli sukkapari on yksi työ.

Nappaa mukaasi sivupalkista löytyvä nappi. Lisää nappi blogiisi tai kotisivuillesi ja linkitä osoitteeseen kyjy2012.blogspot.com. HUOM!! Tallenna nappi ensin omalle koneellesi, älä linkitä suoraan täältä. 

Tempaukseen pääset mukaan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen kyjy2012@gmail.com viimeistään 20.6.2012. Kerro viestissä nimimerkki, jolla haluat KyJyyn osallistua. Niin helppoa se on :)

Jokainen osallistuja saa käyttöoikeudet tähän blogiin. Jokainen on siis itse vastuussa omien töidensä raportoinnista suoraan blogiin. Jokaiselle luodaan oma "laatikko" tähän blogiin, jonne voi sitten raportoida töiden aloittamisesta ja valmistumisesta (kts. ohjeet Näin päivität blogia). Viime vuotiseen tapaan jokainen tekee listan töistä, jotka on tarkoitus saada valmiiksi KyJyn aikana. Listan pitää olla valmis viimeistään 6.8. ja jokaisen on päivitettävä lista omaan "laatikkoonsa" tuohon mennessä.
 
Olisi mukava, jos töiden valmistumisen yhteydessä laitat suoran linkin blogiisi, niin kaikki halukkaat pääsevät ihailemaan valmistuneita käsitöitä. Jos blogisi on Novitan sivuilla, kerro raportoidessasi myös postauksen päivämäärä, koska suora linkitys ei Novitan blogeihin onnistu.

Tempauksen emoina toimivat tällä kierroksella Nelli (löytyy Neulomosta nimimerkillä elmihelmi) ja Krista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti