tiistai 29. toukokuuta 2012

Mistä on kysymys?

Novitan Neulomossa heräsi kysymys KyJyilläänkö jälleen tänä vuonna. Keskustelujen pohjalta päätettin aloittaa tempaus Kesäyöstä Jouluyöhön, eli tuttavallisemmin KyJy.

Mistä Kyjyilyssä sitten oikein on kyse? Kyseessä on viime vuoden tapaan neule- ja virkkaustempaus, jonka aikana tarkoitus olisi saattaa valmiiksi 20 neule- tai virkkaustyötä.

Eli siis 

- Aloita 20 uutta käsityötä aikavälillä 22.6.-6.8. (aloitukseksi siis riittää, että luot silmukat )

- Töiden tulee olla valmiina viimeistään 24.12.2012.

- Jokaiseen työhön tulee käyttää lankaa vähintään 50g TAI 250m. 

HUOM HUOM HUOM!! 3tiskirättiä / patalappua = 1 työ

Nappaa mukaasi sivupalkista löytyvä nappi. Lisää nappi blogiisi tai kotisivuillesi ja linkitä osoitteeseen kyjy2012.blogspot.com. HUOM!! Tallenna ensin omalle koneellesi, älä linkitä suoraan täältä. 

Miten pääsen mukaan ? Ilmoita nimimerkkisi osoitteeseen kyjy2012@gmail.com viimeistään 20.6.2012. Niin helppoa se on :)

Jokainen osallistuja tulee saamaan käyttöoikeudet tähän blogiin, jokainen on siis itse vastuussa omien töidensä raportoinnista. Jokaiselle luodaan oma "laatikko" tähän blogiin, jonne voi sitten raportoida töiden aloittamisesta ja valmistumisesta. Viime vuotiseen tapaan jokainen tekee listan töistä, jotka on tarkoitus saada valmiiksi KyJyn aikana.. listanhan pitää olla valmis siis viimeistään 6.8. 
Olisi mukava, jos töiden valmistumisen yhteydessä laitat suoran linkin blogiisi, niin kaikki halukkaat pääsevät ihailemaan valmistuneita käsitöitä. 

Tempauksen emoina (siis lähinnä ilmoittautumisten, sekä ruusujen ja risujen vastaanottajina ja blogin pääasiallisia päivittäjinä) toimivat tällä kierroksella Nelli (löytyy Neulomosta nimimerkillä elmihelmi) ja Krista. 

Ei tehdä tästä mitään kilpailua, vaan jokainen neuloo tai virkkaa tai tekee molempia omien aikataulujensa mukaan..Jos kaikki työt eivät valmistu jouluaattoon mennessä, niin sitten niiden tekemistä jatketaan senkin jälkeen =)

Laitetaan viidakkorumpu pärisemään, jotta saadaan mahdollisimman monta innokasta käsitöiden tekijää mukaan kokeilemaan omia rajojaan. 

Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti